5
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Partizan v Macva Beograd, 14.12.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

PROBLEMI ZA PARTIZAN: Krenuo štrajk – oglasio se i Miloš Vazura!

Objavljeno: 27.12.18 u 16:58

Razlog za obustavu rada su neisplaćene obaveze.

Grupa od 18 radnika Sportskog društva Partizan prekinula je sa radom.

Kako domaći mediji pišu, uzrok je višemesečni dug u neizmerenim obavezama ka radnicima na održavanju terena koji platu nisu primili sedam meseci. Grupa od 18 radnika SD Partizan prekinula je sa radom, a u pomoć su već priskočili čelnici fudbalskog kluba koji će pomoći u ovoj situaciji te se očekuje da će do kraja godine biti rešeno pitanje štrajka.

Povodom ove situacije oglasio se i generalni direktor Partizana Miloš Vazura koji je rekao da se ne radi o štrajku i da je sa radnicima već sve dogovoreno.

– Nema nikakvog štrajka, dogovor oko preuzimanja zaposlenih iz SD postignut je još u martu. Tu nema nikakvih problema, kazao je Vazura za Tanjug.

0
0

5 Komentara

  1. RADNICI PUSTITE STRAJK!!
    LOPATE U SAKE I SVE REDOM PO FOTELJASI.
    UDRI ,BAGRU LOPOVSKA,
    NESPOSOBNI. DALI NJIMA NEKO DUZI. SMRADOVI!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ma nije to strajk sve je dogovoreno, pa kako vas nije sramota jel vi ocekujete da vam neko radi dzabe dok vi grabite i sakom i kapom i to vam je malo pa ucenjujete i igrace ko vas stiti isti oni na koje pljujete sramota

    0
    0
    Odgovori
  3. Terzicu lopove vracaj pare partizanu..Vucicu pederu sram te bilo gdje su nase pare…a uprava partizana pre deset dana izjavljuje sve obaveze izmirene a ovamo sedam plata duguju….cccc..ccc e moji grobari kakav klub vi imate..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter