0
Evropske lige

HAOS U ITALIJI: Stradao navijač Intera nakon sramne sinoćne utakmice, FS Italije o suspenziji Serije A?!

Objavljeno: 27.12.18 u 14:26

Velika tragedija zadesila je italijanski fudbal.

Za vreme i uoči derbija Serije A došlo je do velikih incidenata navijača.

Poslednji duel jučerašnjeg programa Serije A ujedno je bio i derbi između Intera i Napolija na ‘Meaci’. U navijačkim incidentima povređean su četiri navijača Napolija, dok je jedan navijač Intera stradao.

Navodno, pristlice Intera su presrele navijače Napolija posle utakmice kada se i desila velika tuča. Prema izveštaju italijanskih medija, navijač Intera stratao je iskrvario usled nekoliko smrtonosnih uboda nožem, dok je stanje ostalih navijača stabilno.

Sama utakmica propraćena je uz pregršt rasističkih poruka, najviše na račun jednog od najboljih igrača Napolitanaca, Kalidu Kulibalija. Karlo Anćeloti je poručio da će narednog puta kada se nešto ovako desi povući ekipu sa terena.

Predsednik Fudbalskog saveza Italije Gabrijele Gavinino trenutno razmatra suspenziju takmičenja u Seriji A zbog nastale situacije, kako navode italijanski mediji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter