1
Domaći fudbal

FOTO: CRVENA ZVEZDA

ZVEZDA NIJE MOGLA NIŠTA: Sjajni vezista napustio Crvenu zvezdu, aktivirao klauzulu, klubu ‘sića’ (FOTO)

Objavljeno: 26.12.18 u 12:00

Crvena zvezda je definitivno ostala bez jednog od najboljih igrača na sredini terena, iskusni vezista novi je član atinskog AEK-a.

Nenad Krstičić napušta stadion ‘Rajko Mitić’ posle godinu i po dana. Iako su se navijači nadali da će iskusni vezista prihvatiti novi ugovor na 3,5 godine to se nije dogodilo. Nenad Krstičić novi je fudbaler atinskog AEK-a.

– Krstičić je iskoristio izaznu klauzulu od 500 hiljada evra i dogovorio se sa AEK-om iz Atine. Pomenutu klauzulu je tražio kao obaveznu kada je potpisivao ugovor sa Crvenom zvezdom kao slobodan igrač. Mi smo mu ponudili novi ugovor na 3,5 godina vredan 500 hiljada evra godišnje i bonusima. Nenad je od letos imao ponudu AEK-a i sada je odlučio da je prihvati. Želeli smo iskreno da Krstičić ostane, ali mu sad želimo sve najbolje u nastavku karijere – saopštili su iz Crvene zvezde.

Nenad Krstičić je karijeru počeo u OFK Beogradu, a igrao je još za Sampdoriju, Bolonju i Alaves. Ima četiri nastupa za reprezentaciju Srbije. HotSport je još pre desetak dana najavio ovakav rasplet.

Zaprtite najbolju sportsku instagram stranicu – HOTSPORT

0
0

1 Komentara

  1. Sta kukate.na tom mestu treba ebisilio da igra.jaci je na lopti.gleda ka napred i borbeniji je duplo vise od krsticica.hvala mu za sve al treba biti realan i reci da on decko protiv ozbiljnijih klubova ne moze da igra.uostalom on causic i rodic su glavni krivci za poraz u parizu.dosao je za dzabe ide za 500000.hvala jos jednom

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter