0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DOGOVOR JE POSTIGNUT: Napadač se seli u Borisov, evo koliko pripada Zvezdi…

Objavljeno: 26.12.18 u 10:05

Samo još lekarski pregledi dele napadača Crvene zvezde od novog angažmana u šampionu Belorusije.

Kockice su se složile, a Nemanja Milić će narednih dana posle obavljenih lekarskih pregleda postati zvanično igrač BATE Borisova. Krilni napadač napušta Crvenu zvezdu i otvoriće novu stranicu u karijeri u redovima najboljeg kluba u Belorusiji, koji ga je hteo i pred kraj avgusta, ali je igrač ostao u crveno-belom dresu posle plasmana u Ligu šampiona. Nije imao veliku minutažu u jakoj konkurenciji kod Vladana Milojevića i pronađeno je obostrano zadovoljavajuće rešenje, a na ime obštećenja Zvezdi bi trebalo da pripadne 300.000 evra.

Ostaje da Nemanja Milić precizira svoje uslove trogodišnjeg ugovora i mesečna plata biće u skladu sa tamošnjim standardima. Najplaćeniji igrač BATE Borisova odnedavno postao reprezentativac Crne Gore Mirko Ivanić. U suprotnom smeru stigao je štoper Nemanja Milunović kao slobodan igrač, a žuto-plave u februaru očekuju megdani u Ligi Evrope protiv londonskog Arsenala.

Nemanja Milić je u Crvenu zvezdu stigao 2017. godine iz subotičkog Spartaka. Za crveno-bele je odigrao 28 utakmica i postigao je tri gola.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter