0
Evropske lige

BURA NA ‘ČIZMI’: Loptu svi videli u golu Rome nakon bizarnog udarca Šika – gol tehnologija rekla da nije dovoljno! (VIDEO)

Objavljeno: 26.12.18 u 20:34

Iz prve, utisak je da je lopta prešla gol liniju – ali to nije pokazala i gol tehnologija.

Roma je porazila Sasuolo sa 3:1 na svom stadionu, ali je pitanje šta bi se sve desilo da je priznag autogol pri vođstvu Vučice od 1:0.

Opravdano je sudija Đakomeli u 8. minutu pokazao na belu tačku nakon što je Patrika Šika u kaznenom prostoru svog tima oborio Đanmarko Ferari, a iz kaznenog udarca precizan bio je Dijego Peroti.

A nakon gola, situacija koja će sasvim sigurno obeležiti ovo kolo u Italiji. Posle korne igrača Sasuola, Šik je loše zahvatio loptu koja je se od prečku odbila u gol Rome, ali ne celim obimom kako je to gol tehnologija pokazala. Sudeći prema video snimku, ovo bi trebalo da je pogodak za goste što je i razlog preispitivanja savremene tehnologije provere da li je lopta prešla gol crtu.

Patrik Šik je nedugo zatim stvorio opasnu situaciju i pred golom Sasuola i upisao se među strelce. Odličan pas u prazan prostor dobio je od Kristantea, dobro istrčao i završio akciju rutinski. Do poluvremena nije bilo još puno prilika, a jednu od najboljih u drugom delu utakmice iskoristio je Zaniolo.

Igrao se 59. minut kada je Roma stigla do gola, Zaniolo je imao sjajan prodor pošto je dobio pas od Čengiza Undera. Opet je golman Sasuola Konsilji bio u teškoj situaciji pošto je fudbaler Rome izbio ispred njega i uspeo da ga matira lob udarcem.

Konačan ishod je utešnim golom za goste postavio Babakar, špic Sasuola u 90. minutu kada ga je Lokateli ‘bacio u vatru’.

ITALIJA 1 – 18. KOLO

Sreda
Frozinone – Milan 0:0

Atalanta – Juventus 2:2 (1:1)
/Zapata 24, 56 – Đimsiti 2ag, Ronaldo 78/

Bolonja – Lacio 0:2 (0:1)
/Felipe Luiz 30, Lulić 89/

Fjorentina – Parma 0:1 (0:1)
/Ingleze 45/

Kaljari – Đenova 1:0 (1:0)
/Dijego Farijas 45/

Sampdorija – Kjevo 2:0 (0:0)
/Kvaljarela 47, Ramirez 59/

Roma – Sasuolo 3:1 (2:0)
/Peroti 8pen, Šik 23, Zaniolo 59/

SPAL – Udineze 0:0

Torino – Empoli 3:0 (1:0)
/Enkulu 44, De Silvestri 49, Falke 75/

20.30 Inter – Napoli

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter