0
Evropske lige

SPREMAN ZA IZAZOV: Solskjer srećan zbog povratka na ‘Old traford’

Objavljeno: 25.12.18 u 09:52

Trener Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer rekao je da je srećan što se vratio u klub, ali je dodao da povratak na Old Traford u toj ulozi uopšte nije lak.

Solskjer je prošle nedelje preuzeo ekipu posle otkaza koji je dobio Žoze Murinjo zbog loših rezultata. Bivši igrač Junajteda će predvoditi tim do kraja sezone, a debitovao je u subotu pobedom protiv Kardifa od 5:1.

Junajted će u sredu igrati kao domaćin protiv Hadersfilda, a Solskjer je rekao da se raduje što će moći da gleda svoju ekipu pred najboljim navijačima na svetu.

– Naravno da moram da pazim na emocije, pošto sam došao da obavim posao, moram da budem koncentrisan. Nije lako i mislim da nikada neće biti lako, ali radujem se tome, svi bi trebalo da se radujemo igranju na Old Trafordu – rekao je Solskjer za Skaj.

Navijači Mančester junajteda su lepo dočekali novog trenera, uz transparent i poruku podrške.

– Oni su najbolji navijači na svetu. Naravno, imam svoju prošlost u klubu, ali bilo je posebno videti taj transparent. Nadam se da ću u narednih pet mesecu uraditi dovoljno dobar posao, pa da pevaju pesme sa mojim imenom i kada dodje neki drugi trener. Nikada ne možete previsoko postaviti lestvicu, pošto oni postavljaju standarde. Fudbaleri koji igraju u ovom klubu moraju da dostignu te standarde – naveo je Solskjer .

Uprkos dobrom startu, norveški trener rekao je da će, ako stvari krenu naopako, uvažavati kritike bivših igrača Junajteda, koji su sada postali stručni konsultanti na televiziji.

– Ne brinite, Gari (Nevil) će biti izuzetno strog prema meni. Bili smo zajedno 11 godina u klubu i poznajem ga. On je sada plaćen da kaže svoje mišljenje i naravno da to treba da uradi. Ne razlikujem se od ostalih trenera, znam kolika je odgovornost, ali moj posao je da fudbaleri uživaju u svojoj igri – naveo je Solskjer .

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter