1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAKO JE HOTSPORT NAJAVIO: Zvezda dogovorila prodaju veziste, pola miliona evra stiže u Ljutice Bogdana

Objavljeno: 25.12.18 u 16:58

Iskusni vezista ponovo će se okušati van granica naše zemlje.

Kako je naš portal još u subotu najavio Nenad Krstičić dogovorio je skoro sve detalje oko preaska u AEK. 

Naime, ovaj klub je ineresovanje za vezistom pokazivao još dok je kao sportski diretor bio Vladimir Matijašević, a izgleda da želja za realizacijom ovog posla njegovim odlaskom nije prestala. Igrač i klub skoro su dogovorili sve detalje vezane za prelazak, pa posao trebalo da bude sklopljen nakon praznika.

Klubu iz Ljutice Bogdana na ime ovog transfera trebalo bi da pripadne pola miliona evra, dok prema slovu predugovora koji su dve strane potpisale i koji počinje da važi prvog dana letnjeg prelaznog roka, Krstičić bi prve sezone trebalo da zarađuje 600 hiljada evra, druge 700, a treće 800. Za drugi deo sezone, ako se transfera sada realizuje, on će dobiti još 300 hiljada, što bi u zbiru iznosilo 2.4 miliona evra.

FOTO: STARSPORT

Igrač je posle dolaska iz Alavesa igrao možda najboljih godinu i po dana u karijeri i svakako je skrenuo pažnju. Njegov cilj je da posle Sampdorije i Španaca igra u trećem klubu u Evropi, a ugovor sa Zvezdom je validan do juna 2020. godine.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter