3
Domaći fudbal

FOTO; YouTube/Printscreen

HS UGAO: Gorostas iz Kragujevca silazi sa Zlatibora da ‘delije’ podseti na Nikolu Žigića (VIDEO) (ANKETA)

Objavljeno: 25.12.18 u 22:04

‘Kao grom iz vedra neba’ odjeknula je vest da bi Crvena zvezda ove zime mogla da dovede pojačanje sa Zlatibora.

Darko Kovačević, Nikola Žigić, Milan Purović, Dejan Lekić i Milan Pavkov asocijacija su za visok skok, šut glavom i gol. Navijači Crvene zvezde navikli su da u svojim redovima uvek imaju jednog ‘razbijača’ u napadu, čoveka koji svojom snagom i skok igrom može da poremeti protivničku odbranu. Tu ulogu sada ima Milan Pavkov, a koliko je takav igrač opasan na svojoj koži osetili su velikani poput Salcburga i Liverpula.

Visoki momak iz Begeča je produžio ugovor sa crveno-belima, ali nije isključeno da u slučaju dobre ponude napusti stadion ‘Rajko Mitić’. Zbog toga je uprava kluba odlučila da ništa ne prepusti slučaju i već je našla novog razbijača, momka koji svojom visinom podseća na legendarnog Nikolu Žigića.

Reč je o Dejanu Vidiću, 197 cm visokom momku, npadaču srpskog drugoligaša Zlatibor Čajetine. Možda navijače mori pitanje odakle ovaj momak u fokusu Crvene zvezde, a to je zasluga kumovskog tandema Dušan Anđelković-Aleksandar Luković koji su od strane crveno-belih zaduženi za praćenje mladih talenata u Srbiji.

Dobro, ruku na srce Dejan Vidić nije baš mlad fudbaler. Rođen je 1993. godine i ima 25 godina. Zvezdi se preporučio sjajnim partijama u dresu člana Prve lige Srbije Zlatibor Čajetine. Dejan Vidić odigrao je 16 utakmica za tim sa ‘srpske lepotice’ i postigao je deset golova. Dominirao je u skok igri, ali ono što je najvažnije pokazao je i zavidnu tehniku. Neretko je davao golove bacajući odbrambene igrače ‘lažnjacima’. Na prvi pogled reklo bi se o neotkrivenom talentu koji je davno prevazišao igranje u Prvoj ligi Srbije i sazreo za debi u Superligi Srbije.

Pregovori su u toku, nož i pogača su svakako u rukama čelnika Crvene zvezde. Nema sumnje da ako trio Terzić-Mrkela-Milojević izveća da je Dejan Vidić prava zamena u slučaju odlaska Milana Pavkova, Kragujevčanina bi trebalo očekivati na stadionu ‘Rajko Mitić’. Možda ne u januaru, ali u junu sigurno…

Podsetimo, Crvena zvezda je ove zime već dovela Erika Jirku, Nemanju Milunovića, Miloša Vulića i Ričarda Odadu. Danas su se na spisku želja našli Nikola Vasiljević, Dejan Vidić i Vladan Danilović.

Pogledajte neke od poteza Dejana Vidića:

Da li biste voleli da vidite Dejana Vidića u dresu Crvene zvezde?
Loading ... Loading ...

 

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter