2
Domaći fudbal

FOTO: STARSOIRT

SEJDUBA SUMA U PROBLEMU: Izbačen sa treninga zbog štrajka, preti mu mnogo veća kazna!

Objavljeno: 24.12.18 u 16:54

Fudbaler Partizana na pozajmici u Makabiju iz Haife napravio je novi problem.

Vezista iz Gvineje Bisao u Humskoj nije bio kažnjavan, niti je štrajkovao, ali jeste bilo problema sa njim, poput svađe na terenu sa Ognjenom Ožegovićem oko izvođenja penala u Kruševcu i veoma loših igara usled nezadovoljstva statusom, kako kod trenera, tako i među navijačima.

Sada mu ne ide ni u Izraelu, gde je izbačen sa treninga Makabija iz Haife. Novi trener ‘zelenih’ Marko Balbul je nezadovoljan njegovim zalaganjem i načinom na koji izvršava obaveze.

Zbog toga je, navode izraelski mediji, udaljen sa treninga, a preti mu i finansijska kazna.

– Nema sumnje da je Suma razočaran, što može da se razume, ali utisak da pribegava tihom štrajku je neprihvatljiv. On će biti pozvan na sastanak sa trenerom i odmah će se vratiti treninzima – prenose izraelski mediji izjavu neimenovanog izvora iz kluba.

Od kako je u avgustu otišao na pozajmicu, Suma je upisao samo jednu asistenciju za 154 minuta igre koliko je dobio na terenu. Njegova želja je da se već u januaru vrati u Beograd, što po ugovoru trenutno nije moguće.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

2 Komentara

  1. SUMU IZBACUJU, A MI
    VAZURU I ILIJEV NIKAKO. GLEDAMO KAKO NISTE PARTIZAN,POMOCU
    TROJANACA SA JUGA I SVI
    CUTIMO!? MRAK. MA NEKA
    NAM RADE STA HOCE KAD
    SMO SVI GMIZAVCI. JADNO!!!!?

    0
    0
    Odgovori
    • Ziko ko ti dao nadimak Valjak verovatno sam sebi! Već duže čitam tvoje komentare al bih voleo da vidim da si bar jednu utakmicu na stadionu jugoslovenske narodne armije( jna) odgledao i tako pomogao svom propalom klubu koga je valjak već odavno prevaljao

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter