0
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

PONOVO KRUNISAN: Ivica Kralj dobio novi mandat na čelu Mačve

Objavljeno: 24.12.18 u 19:58

Ivica Kralj dobio je poverenje da i u naredne četiri godine kao predsednik predvodi FK Mačva iz Šapca.

Na redovnoj Skupštini FK Mačva koja je danas održana u prostorijama kluba, delegati su jednoglasno dali poverenje za novi četvorogodišnji mandat dosadašnjem predsedniku kluba Ivici Kralju.

On je kao svoje prvo obećanje u novom mandatu poručio da će se klub boriti za Evropu, baš kao što je iz trećeg ranga takmičenja stigao do Superlige Srbije.

 – Nadam se da ćemo u narednoj godini načiniti i jedan iskorak više, jer to Šabac kao grad i Mačva kao klub sigurno zaslužuju. Velika zahvalnost pre svega mojim saradnicima, naravno i igračima koji su najzaslužniji za postignute rezultate. Sada moram biti poprilično oprezan jer su na početku mog prvog mandata bile optimistične izjave, da ćemo igrati Superligu do 2019.godine, a mi smo to ostvarili mnogo ranije. Sada takođe kažem da ćemo u nekom narednom periodu pokušati da napravimo iskorak poput plasmana u play-off, a u nekim narednim godinama, zašto da i Mačva ne pokuša da zaigra u Evropi – rekao je Ivica Kralj

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter