0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ODLUČENO NA ‘MARAKANI’: Ništa od velikog pojačanja iz Belorusije, sledi rasplet oko prodaje ključnog igrača!

Objavljeno: 24.12.18 u 16:32

Crveno-belima je bilo mnogo da za reprezentativca Crne Gore izdvoje 1,5 miliona evra, pošto očekuju tri puta manje od prodaje igrača u Grčku.

Polako se stavljaju tačke na pojedine poslove oko transfera u Crvenoj zvezdi, a posle dosta vaganja, kako saznaje HotSport od ljudi iz kluba propao je treći pokušaj da se dovede Mirko Ivanić. U pitanju je samo suma koji su ‘zacepili’ iz BATE Borisova za igrača koji ima ugovor do decembra 2020. godine.

– Odustalo se od dalje misije za Ivanića pošto mora da se plati obeštećenje u iznosu od 1,5 miliona evra. U klubu je procenjeno da se ne ide iznad milion evra što nije po meri ekipe iz Belorusije i ne žele da smanjuju iznos. Igrač bi imao bolje uslove, ali priča je završena – rekli su iz kluba za HotSport.

Kako smo najavili u subotu traju razgovori sa AEK oko prodaje Nenada Krstičića i dobijena je ponuda od 500.000 evra za obeštećenje pošto igraču u junu ističe ugovor, a Zvezda pokušava da ‘izvuče više’.

– Pregovori traju i bili bi zadovoljni da dobijemo 750.000 evra. Krstičić je dobio ponudu da produži ugovor i Grci su mu dali solidne uslove i u narednih par dana se očekuje konačan rasplet – poručili su iz Zvezde.

Krstičić je pre godinu i po dana stigao iz Alavesa bez obeštećenja, a pre toga je godinama nastupao za Sampdoriju i nova stanica može da bude Atina.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter