1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

KAKVA IZJAVA ANĆELOTIJA: Ispali smo magarci zbog onoga sa Crvenom zvezdom!

Objavljeno: 24.12.18 u 21:27

Remi u Beogradu je skupo koštao ekipu Napolija.

Kada se podvuče crta, utisak je da je Crvena zvezda najveću štetu napravila upravo Italijanima.

Na otvaranju takmičenja u Ligi šampiona igralo se bez golova u Beogradu, kada su Zvezda i Napoli osvojili prve bodove u takmičenju. Međutim, da je Napoli tada slavio, proleće bi dočekao kao učesnik Lige šampiona, a ne Lige Evrope, dok bi Liverpul bio treći u grupi C.

– Ispali smo magarci zbog one utakmice protiv Crvene zvezde u Beogradu. Bili smo u dobroj poziciji, ali nismo uspeli da izdržimo protiv Liverpula, kandidata da osvoji krunu, a u konkurenciji će biti i PSŽ, zajedno sa Barselonom i Juventusom. Biće tu i Atletiko i Real, mada je bez Kristijana Ronalda manje opasan, rekao je Karlo Anćeloti u intervjuu za ‘Korijere dela Sera’.

0
0

1 Komentara

  1. Некоректно, испаде да су из Ливерпула испале „магарчине“ због пораза. Наполи је узео 4 бода, Ливерпул 3 из дуела са ЦЗ. То би било када видиш и позиваш се на све „пехове“ на утакмици, а не спомињеш када имаш „лудачку срећу“ – тада сви кажу да се срећа заслужи….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter