0
Evropske lige

FOTO: FULHAM FC

NAVIJAČI NJUKASLA: Zbog čega smo zviždali Mitroviću? (FOTO)

Objavljeno: 22.12.18 u 19:05

Njukasl je u Premijer ligi danas dočekao Fulam u meču koji završen bez golova 0:0, a ponašanje domaćih navijača naišlo je na osude.

Posle nešto manje od godinu dana srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović se vratio na ‘Sent Džejms park’. Bio je najbolji fudbaler Srbije nekada miljenik navijača ‘svraka’, ali su ga danas sačekali sporadični zvižduci.

Mitrogol je imao dve dobre šanse, ali nije postigao gol, to je pojedine navijače Njukasla navelo na to da zvižde Srbinu. Odmah potom su se javili navijači ‘svraka’ na društvenim mrežama sa jednim pitanjem – zbog čega se zviždalo Mitroviću?

Aleksandar Mitrović je bio miljenik navijača Njukasla, a sever Engleske ja napustio kada mu je menadžer ovog kluba Rafa Benitez poručio da više ne računa na njega. Srbin je prvo otišao na pozajmicu u Fulam, koji je doveo do Premijer lige, a letos je za 20 miliona funti prešao i zvanično u London. Ove sezone je postigao sedam golova u najjačoj ligi sveta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter