2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Lalatović ima ozbiljne ponude, dva poznata evropska tima bi sa Srbinom u Ligu šampiona!

Objavljeno: 22.12.18 u 10:24

Konačan rasplet priče treba da bude poznat u narednim danima, posto sličan plan ima i gigant iz Kazahstana.

Uspesi Radničkog iz Niša predvođeni sa klupe Nenadom Lalatovićem nisu ostali nezapaženi, pa je mladi trener dosao u žižu interesovanja nekoliko klubova iz inostranstva.

Kako HotSport saznaje jedna od ponuda srpskom treneru je da od januara preuzme Dinamo iz Minska sa jasnim ciljem da se pokuša „rušenje“ Bate Borisova. Čelnici kluba iz Belorusije su pre par godina upoznali rad Lalatovića pošto su igrali u kvalifikacijama za Ligu Evrope protiv Vojvodine i tada su ispali posle dva meča.

Prednost Lalatovića u odnosu na druge trenere strance je sto govori ruski (igrao je za Šahtjor) i ostaje da se sačeka ishod pregovora. Spominje se da je zaintresovana i Astana i gigant iz Kazahstana želi da pokuša da se vrati sledeće sezone u Ligu šampiona.

Čeka se i ponuda za ostanak u Radničkom do kraja drugog dela sezone, a ostaje da se sačeka koju će ekipu u 2019. godini voditi Lalatović.

0
0

2 Komentara

    • Ostajte ovde , sunce tudjeg neba
      neće Vas grijat ko što ovde grije,
      gorki su tamo zalogaji hleba,
      gde SVOGA NEMAŠ ,GDE BRATA NIJE…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter