2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POLICIJA U PARTIZANU: Podnosilac prijave Nenad Bjeković!

Objavljeno: 21.12.18 u 11:20

Uprava kriminalističke policije češlja dokumenta u Husmkoj na osnovu prijave bivšeg funkcionera crno-belih.

Skupština FK Partizan iz 2016. godine nalazi se i dalje pod istragom policije. Kako javlja ‘Informer’, UKP češlja papire u Humskoj, a prijavu je podneo Nenad Bjeković smatrajući da je bilo nezakonskih radnji. Podsetimo, Skupština je tada održana tek iz trećeg pokušaja i od 65 delegata prisutno je bilo svega 33. Glasanjem je Milorad Vučelić proglašen za predsednika Partizana.

Nenad Bjeković, koji se tad kandidovao za predsednika, tvrdio je da je uprava izabrana na protivzakonit način, pa je podneo krivičnu prijavu protiv Vučelića, Vuletića, Vazure, kao i Milana Obućine, delegata Skupštine Bojana Nišića i neograničenog broja NN lica zbog sumnje da su učinili niz krivičnih dela.

– Policija već nedelju dana dolazi u klupske prostorije na stadionu i češlja papire. Proveravaju da li je počinjeno neko krivično delo prilikom izbora delegata, odnosno da li su svi glasači bili legalno izabrani. Ipak, ljudi iz kluba su prilično mirni. Uvereni su da je sve urađeno po propisima i da nema nikakve bojazni da je nešto učinjeno van zakona – istakao je izvor ‘Inforemera’ iz kluba.

Posao UKP-a je da o rezultatima istrage obavesti tužilaštvo koje će odllučiti imali ili ne materijala za podizanje optužnica.

– Ispituje se kako su neki delegati, poput Bojana Nišića i Uroša Mijatovića, dospeli u saziv Skupštine. Struja poražena na izborima tvrdila je da su njih dvojica nezakonito dobila pravo da glasaju, jer su Vučeliću nedostajala dva glasa. U svakom slučaju, istraga će pokazati šta se dogodilo i da li će čitav slučaj završiti na sudu – rekao je izvor ‘Informera’.

Niko od čelnika Partizana nije želeo da priča o poslu policije u Humskoj.

0
0

2 Komentara

  1. BJEKA RASTERAJ NEZNALICE IZ KLUBA, UPROPASTIŠR KLUB NA ČISTO, NEIDI DOK IH NE ISPRATIŠ I NE ISPRAŠIŠ DOBRO, POZZZ.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter