10
Domaći fudbal

Fudbal Super League 2018-2019 Crvena Zvezda v Dinamo Vranje Milan Pavkov (L) Nemanja Milic (C) and Nenad Milijas Beograd, 20.07.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ODLAZAK SA ‘MARAKANE’: Evo ko prvi napušta Crvenu zvezdu!

Objavljeno: 21.12.18 u 19:17

Nakon što je letos odbio ponudu i odlučio da ostane u Crvenoj zvezdi, rastanak početkom januara je sve izvesniji.

Krenula je Crvena zvezda sa pojačanjima, a na red polako dolaze i odlasci. Na spisku igrača koji mogu da napuste klub uz određeno obeštećenje nalazi se Nemanja Milić.

Iskusni krilni napadač je imao ulogu „džokera“, a letos je odbio ponudu da ode u inostranstvo. Za njega je stigla ponuda iz BATE Borisova, koji su Zvezdi nudili 300.000 evra, ali je Milić odlučio da ostane jer nije bio zadovoljan ponuđenim uslovima.

Trener Vladan Milojević je odlučio da na Milića, pored Milijaša i Hajdina, ne računa u grupnoj fazi Lige šampiona, pa je tokom jeseni na šest susreta kvalifikacija za Ligu šampiona i pet mečeva Superlige na terenu proveo samo 488 minuta.

FOTO: STARSPORT

Kako HotSport saznaje, ponovo je aktivirana priča sa šampionom Belorusije, Miliću su pojačani uslovi za trogodišnji ugovor, preostalo je samo konačno sklapanje posla.

Iz tabora žuto-plavih u Zvezdu je stigao Nemanja Milunović, a u ovaj transfer nije uključena eventualna kupovina Mirka Ivanića, mada posle dolaska Miloša Vulića Ivanićev transfer možda sačeka „bolji trenutak“.

 

0
0

10 Komentara

  1. Ljudi budimo realni, niko od ovih kapitalaca nije za Zvezdu. Šta igra veteran Ben, jel može neko da mi kaže? Šta su igrali Ebicilio i Boakye? Ispade da je najbolji igrač Pavkov ali je najproduktivniji 100%

    0
    0
    Odgovori
  2. Nikola, nisi u pravu jer prevedeno na druge vidove života, to znači da bih ja kao Srbin mogao da odem u profesionalnu-plaćeničku vojsku anti-srpske države Crne Gore i da se sutra borim protiv Srbije! A, ovi Srbi-janičari koji igraju za C.Goru su u nedavnim susretima igrali za C.Goru a protiv Srbije i naravno navijali da Srbija izgubi, jer igraju za C.Goru!

    0
    0
    Odgovori
  3. Mozda je zasluzio igrom i zalaganjem ali u fudbalu nema sentimentalnosti, igraju najbolji, a Milic uz duzno postovanje nema kvalitet da igra u ovom timu….puno srece i zdravlja mu zelim u novom klubu i naravno hvala za sve.

    0
    0
    Odgovori
  4. Немања Милић дечко који је у Звезди заслужио да игра „бар“ Суперлигу, али и у тој Лиги шампиона је требао да буде регистрован.. Он је био један од бољих играча у квалификацијама и кроз те квалификације је заслужио место у тиму, али су неке такозване „звезде“ које су долазиле за много новца који нису оправдали заузеле његово место.. Једино ме срамота што он није играо ЛШ јер је заслужио..

    0
    0
    Odgovori
    • Mihajlo, u pravu si, ali kako Nemanja da igra pored „kapitalaca“ Bena, Boaćija i Ebesilia, koji su se obrukali u LŠ! Naravno, nije mogao igrati ni pored Srnića i Čaušića,“ličnih ljubimaca“ trenera Milojevića,

      0
      0
      Odgovori
        • Ti si „Gorane“ verovatno nosilac PRO licence u fudbalu i verovatno vidiš nešto što mi obični navijači Zvezde ne vidimo! Budi ljubazan pa mi objasni šta to ti vidiš kod Bena osim da ima zagarantovano mesto u timu, da nikada ne može biti zamenjen zbog indolentne igre, da izvodi svaki penal, korner, aut, da nije brz, da nije borben, da samo trčkara levo desno i dodaje loptu najbližem saigraču i da nikada nije napravio prodor sa driblingom, odnosno ostvario višak na terenu i ostavio protivnika iza sebe! I još mi reci molim te, jednu stvar, da li treba ovoliko forsirati igrača koji je u 32-goj godini života?! Vidim da si ostao bez teksta, jer sve ovo što sam napisao je uzeto sa terena!

          0
          0
  5. Ne treba nam Ivanić igrač koji je izdao Srbiju i otišao da igra za anti-srpsku državu C.Goru. Dosta nam je što u timu već imamo jednog takvog izdajnika-Stojkovića, a da bi bruka bila veća taj Stojković je čak kapiten Zvezde!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter