0
Evropske lige

ON NIJE NORMALAN: Điđi Bekali ženski fudbal uporedio sa satanizmom?!

Objavljeno: 21.12.18 u 20:23

Nije neobično čuti da je gazda Steaue Điđi Bekali uradio nešto nerazumno, poznat je ekscentrični Rumun kao čovek koji ume itekako da pređe granicu dobrog ukusa i zdravog razuma, što je dokazao i ovaj put.

Bekali se javio tokom emisije „Ora Exacta in Sport“, gde je tema bila ženski fudbal:

– Ne možete ići protiv božije volje, to je satanistička ideja! Kako one uopšte mogu da igraju fudbal? Žene prvo nisu građene za njega, njihovo telo nije za taj sport… Opasno je. Protiv ljudske prirode. 

Potom je usledio još skandalozniji nastavak:

– Žene su stvorene da budu lepe i da privlače muškarce. Loše ih tretiramo jer im dopuštamo da igraju fudbal ili da se bave boksom, posle čega je pokazao da ne barata previše dobro poznavanjem ostalih sportova:

– Za njih su odbojka, košarka, rukomet, ne agresivni sportovi, rekao je Bekali, zanemarivši činjenicu da je rukomet neuporedivo grublji sport od fudbala. 

Ovo nije prvi put da Bekali dolazi u centar pažnje zbog izjave o lepšem polu, pošto je 2013. godine rekao sledeće o Heni Henrihs, predstavnici Ajaksa sa kojom je odbio da večera:

– Zašto bih sedeo sa njom za istim stolom? Njene cipele koštaju 200, moje 4000 evra, rekao je Bekali.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter