1
Domaći fudbal

HOTSPORT POTVRĐUJE: Turci ne pitaju koliko košta, ponuda je u Beogradu

Objavljeno: 21.12.18 u 10:14

Turski Trabzon spreman je da ispuni sve uslove koje traži Crvena zvezda, jer je Vujadin Savić treneru Unalu Karamanu potreban već na proleće.

Gde ima dima, ima i vatre, Turci su spremni da u svoje redove dovedu Vujadina Savića, a ljudi iz Trabzona su već u kontaktu sa menadžerom defanzivca, koji je počeo pregovore pre nekoliko dana. Kako saznaje HotSport, štoperu je ponuđen unosan ugovor na tri godine i sa bonusima godišanja zarada mogla bi da bude duplo veća nego u matičnom klubu. I kupac je spreman da ispuni uslove Crvene zvezde koja ne može da podigne visoko rampu, pošto igrač ima ugovor do 30. juna.

Trener Unal Karaman je procenio da je srpski štoper neophodan timu u nastavku sezone i čeka ga odmah mesto startera, pošto je usledio rastanak sa jednim defanzivcem. Klub je imao u opticaju i druga rešenja, ali smatraju da Vujadin Savić svojim iskustvom i kvalitetima može brzo da se uklopi.

Konkretni potezi se povlače, nema dileme da se Trabzon zagrejao, a Zvezda je nedavno već počela pregovore oko produžetka ugovora sa zamenikom kapitena. Savić bi trebalo uskoro da preseče i stavi tačku oko svog nastavka krijere u crveno-belom dresu ili sledi nova epizoda u inostranstvu posle Bordoa, Dinama iz Drezdena, Arminije, Votforda i Šerifa odakle se pre godinu i po dana vratio u ‘Ljutice Bogdana’.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

1 Komentara

  1. Iskreno, ne verujem da cu ga kupiti. Turska Lira je vec mesecima u padu i svi klubovi u turskoj imaju poteskoca da placaju plate stranih igraca.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter