4
Domaći fudbal

PRED NASTAVAK SEZONE: Da li će Borjan i Savić i na proleće biti deo Crvene zvezde?

Objavljeno: 20.12.18 u 09:51

Plan kluba sa iskusnim tandemom može da poremeti samo ekstra ponuda, a tokom januara će uslediti i razgovori oko novih ugovora.

Većina igrača Crvene zvezde je od ponedeljka na odmoru van Srbije, a u klubu kuju plan oko sastava za prolećni deo sezone, nakon radnog sastanka sa trenerom Vladanom Milojevićem, koji je na sto izneo svoj plan.

Kako HotSport saznaje, bedem ispred gola crveno-belih bi trebalo da ostane u istim bojama do leta i samo „ekstra ponude“ mogu da „napišu“ rastanak sa Milanom Borjanom i Vujadinom Savićem,

Tokom januara je planiran razgovor sa štoperom oko produžetka ugovora, dok je sjajni golman ispunio klauzulu i automatski je saradnja produžena do 2020. godine. Poznato je koliko Borjan znači Zvezdi, pa je pojačanje plate normalan korak.  

U junu je tržište mnogo aktivnije u odnosu na zimski prelazni rok, tako da navijači ne bi trebalo mnogo da brinu, mada se nikad ne zna odakle može da stigne mejl u „Ljutice Bogdana„. Zainteresovanih klubova ima, tu nema dileme, mada posle postavljenih visokih standarda nakon dve godine uspeha u Evropi kod igrača nema potrebe za žurbom za napuštanjm redova šampiona Srbije.

 

0
0

4 Komentara

  1. U tekstu stoji: samo „ekstra ponude“ mogu da „napišu“ rastanak sa Milanom Borjanom i Vujadinom Savićem! Za Borjana je to sasvim očekivano, jer Borjan je golman ekstra klase, ali Savić?! Pa, svi smo videli njegovo kriminalno izdanje u LŠ a reper su mu bile dve utakmice protiv PSŽ! Izvinite, ali ko će kupiti takvog štopera! Savić može otiči jedino u zemlje bivšeg SSSR-a ili drugu ligu Kine! Budimo realni!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter