0
Evropske lige

FOTO: HOTSPORT

APSOLUTNI HIT: Makedonski trećeligaš želi Murinja! (FOTO)

Objavljeno: 20.12.18 u 14:30

Žoze Murinjo je na klupi Porta, potom Čelsija, Intera i Real Madrida gospodario Evropom, ali mu to nije pošlo za rukom i sa Mančester Junajtedom.

Tim sa „Old Traforda“ je otpustio Portugalca zbog loših rezultata, a „pad“ u karijeri „Posebnog“ žele da iskoriste čelnici jednog makedonskog trećeligaša!

Naime, klub iz Kočana po imenu Osogovo poslao je poziv Murinju poziv da dođe u Makedoniju jer „sa njima nema šta da izgubi“:

– Žoze Murinjo, dođi kod nas! Nemaš šta da izgubiš, naravno da smo mi šampioni, a barem možeš da naučiš makedonski jezik, poručili su mu oni preko Tvitera.

Interesantan je i haštag koji su dodali, pošto je pored „TheSpecialOne“ i „Osogovo“ označena i stranica „Football Leaks“.

 

Ostaje nam da vidimo da li će ova ekipa koja nastupa u istočnoj diviziji makedonske treće lige dobiti odgovor od „Posebnog“, ili će Murinjo propustiti priliku da ispadne šmeker i ignorisati ovaj sjajan marketinški trik makedonskog kluba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter