5
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Rad v Partizan Beograd, 09.12.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

PROBLEM ZA PARTIZAN: Turci crno-belima ‘kradu’ veliku želju i ljubimca Grobara!

Objavljeno: 18.12.18 u 09:31

Sve će biti poznato posle Nove godine, a na potezu su i Portugalci, koji imaju određene finansijske zahteve.

Posao je završen kada se stavi potpis, a već dva prelazna roka Radosav Petrović ima otvoren poziv za povratak u Partizan iz lisabonskog Sportinga.

Pošto klub iz Humske planira da već posle godinu dana proda Sašu Zdjelara, potreban je igrač na poziciji zadnjeg veznog. Iskusni internacionalac je na izlaznim vratima iz tabora „zeleno-belih“ nakon promene trenera, a to želi da, kako saznaje HotSport, iskoristi Trabzon

FOTO: STARSPORT

Prvoligaš iz Turske je u usponu, nalaze se prvi vrhu tabele (četvrto mesto), a u Petroviću vide pravo pojačanje, pošto ga poznaju iz vremena kada je igrao za Genčelbirligi. Portugalci imaju finansijske zahteve pre rastanka sa bivšim reprezentativcem Srbije, što ne bi trebalo da bude „rampa“ da se transfer uspešno okonča. Partizan ima konkurenciju, na potezu je igrač koji ima dve primamljive opcije – povratak kući ili prelazak u klub sa obale Crnog mora.

 

 

0
0

5 Komentara

  1. kakva velika zelja … kakac crni radoslav petrovic … opet ljudi u i oko zvezde sa ubacenim TROJANCIMA u partizan rade na prelaznom roku partizana .. da partizan igracki i finasijski OSAKATE … na duzi rok.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter