0
Fudbal

FOTO: KMF Banjica

HUMANITARNI FUTSAL SPEKTAKL: Banjica i Konjarnik igraju, bebe pobeđuju

Objavljeno: 18.12.18 u 15:23

Futsal klubovi Banjica i Konjarnik odigraće u subotu od 18 časova prijateljski humanitarni meč.

Bratski klubovi Banjica i Konjanik odigraće prijateljski futsal spektakl, a sav prihod od prodaje karata namenjen je beogradskim porodilistima „Narodni front“ i „GAK“. Utakmica se igra u subotu sa početkom u 18 časova u dvorani „Voždovac“ na Banjici, a cena ulaznice je 100 dinara. Do sada je prodato oko 500 karata, a domaćini KMF Banjica i KMF Konjarnik pozivaju sve zainteresovane društveno odgovorne firme da se priključe akciji tako što karte mogu kupiti preko Fejsbuk i Instagram stranica dva kluba.

– Igraju Banjica i Konjarnik, a na kraju će pobediti publika i bebe. Drago nam je što ćemo biti deo ove lepe akcije koju je osmislio KMF Banjica, a mi podržali. Čast nam je da možemo pomoći porodilistima u Beogradu. Što se same utakmice tiče, biće ovo dobra prilika da navijači upoznaju nova pojačanja koja smo doveli i da ogledaju utakmicu sa mnogo golova, rekao je legendarni trener KMF Konjarnik, Zoran Kapelo Žigić.

Trener KMF Banjica Slaviša Damjanović je pozvao publiku da dođe u što većem broju i pomogne našim bebama da se rađaju u najlepšim mogućim uslovima.

– Futsal je u drugom planu, u prvom su naše bebe i da im mi koliko-toliko pomognemo. Verujem da će navijači dva kluba napraviti fantastičnu atmosferu, a da će igrači na terenu uzvratiti efikasnom utakmicom. Još jednom pozivam sve ljubitelje futsala da dođu i pomognu možda jednog dana nekim novim futsalerima, rekao je trener Banjice, Slaviša Damjanović.

Meč će suditi naše internacionalne sudije Predrag Lazarević i Vladan Radulović. Još jednom vas pozivamo da dođete u subotu na Banjicu, jer to veče pobeđuju bebe

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter