0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Kapiten Rada blizu selidbe u Rumuniju

Objavljeno: 18.12.18 u 19:25

Jedan od najtalentovanijih igrača u elitnom rangu domaćeg fudbala, mogao bi uskoro da se okuša van granica domovine.

Posle derbija za vikend, mendžer Zvonko Milojković odlazi na završne pregovore sa čelnicima jednog od vodećih klubova.

Srbi su izgleda na ceni u Rumuniji. Kako saznaje HotSport novi inostrani angazman se smeši u komšiluku Aleksandru Lutovcu, koji je već nekoliko meseci na skeneru Kluža. Lider šampionata pozvao je menadžera Zvonka Milojkovića da posle derbija sa Steauom dođe na razgovore za napadača Rada. Mladi reprezentativac Srbije pored ugovora sa ‘građevinarima’ ima dozvolu da posle nekoliko uspešnih godina u prvom timu napusti Banjicu tokom januara.

Naredne nedelje mogu da se očekuje završni čin i ponuda srpskom prvoligašu, što zavisi od ishoda na prvom koraku. Tokom pauze Rad hoće da investira u pojačanja i svakako ako dođe do dogovora sa Klužom, biće im lakše da odrade prelazni rok po notama trenera Dragana Stevanovića u borbi za opstanak u eliti.

FOTO: STARSPORT

Lutovac je standardni član naše mlade selekcije, koju predvodi Goran Đorović i očekuje ga u junu nastup za ‘orliće’ na Evropskom prvenstvu u Italiji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter