0
Domaći fudbal

FOTO: FULHAMFC

TRAČ ILI: Mitrović napušta Fulam, dva kluba čekaju rasplet…

Objavljeno: 17.12.18 u 13:20

Fulamu ne ide u Premijer ligi, Slaviša Jokanović je smenjen sa mesta prvog trenera, a crno-beli bi mogli da ostanu i bez najboljeg strelca.

Tim sa ‘Krejven Kotidža’ je letos otkupio ugovor Aleksandra Mitrovića za 20 miliona funti od Njukasla. Srpski reprezentativac je uzvratio dobrim partijama i sa sedam golova je najbolji strelac tima. Ipak, posle odlaska trenera Slaviše Jokanovića i dolaskom iskusnog lisca Klaudija Ranijerija atmosfera nije ista.

List ‘Sandej Miror’ piše da je Aleksandar Mitrović nezadovoljan i da želi da napusti Fulam. Navodno, Mitrogol ne može da se pomiri sa činjenicom da je Slaviša Jokanović smenjen, jer on srpskog stručnjaka smatra za najzaslužnijeg što mu je karijera ponovo u usponu.

‘Sandej Miror’ dodaje da rasplet situacije uveliko prate dva tima. Prvi je Everton, ‘karamele’ su nezadovoljne učinkom Ričarlisona, Bernarda, Volkota i Tosuna, te žele na ‘Gudison park’ da dovedu rasnog golgetera. Takođe, partije Aleksandra Mitrovića prati i Čelsi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter