2
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

RASTANAK POSLE ŠEST MESECI: Adem Ljajić napušta Bešiktaš?

Objavljeno: 17.12.18 u 21:59

Samo šest meseci od dolasaka u Istanbul Adem Ljajić bi mogao da napusti redove Bešiktaša.

Mnogo sredstava je uloženo u nastup Bešiktaša u ovogodišnjim evrotakmičenjima, ali je umesto iskoraka u odnosu na prošlu godinu, kada je ovaj tim igrao u nokaut fazi Lige šampiona, usledila prava rezultatska katastrofa. Ušli su Turci u Ligu Evrope pobedom nad Partizanom, ali u njoj nisu otišli dalje od grupne faze, pošto su porazom od Malmea ispali iz takmičenja.

To je značilo i da će morati da dođe do ozbiljnih promena u timu, pa se klub već razišao sa Pepeom, uskoro bi trebalo da to uradi i Rajan Babel, a italijanski mediji pišu da će u januaru nazad u Italiju i Adem Ljajić.

Reprezentativni vezista je došao na pozajmicu iz Torina, ali kako Turci nemaju novca da ga plaćaju u nastavku sezone, uslediće povratak. Samo, veliko je pitanje da li će Ljajić u Torinu dobiti šansu da se dokaže, ili će ovaj klub biti samo usputna stanica ka nekoj novoj destinaciji.

 

0
0

2 Komentara

  1. Marko Marin ne može da se vrati u reprezentaciju jer nikad nije ni igrao za Srbiju već za Nemačku. A Ljajić igra dobro za Bešiktaš i ne vraćaju ga zbog loših igara već loših klupskih finansija.

    0
    0
    Odgovori
  2. Uvek sam govorio da ovaj decko je takva prevara od igraca…pa on ne moze ni u turskoj da igra a u reprezentaciji je nezamenjiv….marka marina pobati vratiti u reprezentaciju,to je profil igraca koji nam treba…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter