0
Evropske lige

MITROVIĆ O NAPUŠTANJU FULAMA: Sve je moguće, videćemo šta će se desiti…

Objavljeno: 17.12.18 u 16:47

Mediji na ‘ostrvu’ danas su preneli vest da je srpski napadač nezadovoljan situacijom u Fulamu, te da želi da napusti taj klub.

Mitrović je danas  od Fudbalsko saveza Srbije dobio Zlatnu loptu za 2018. godinu.

Tom prilikom srpski napadač istakao je da nije nemoguće da do rastanka sa trenutnim klubom dođe, ali da je trenunutno zadovljan stanjem u Fulamu.

– Ja sam igrač Fulama, ali u fudbalu je sve moguće. Videćemo šta će da se desi. Takvo je tržište danas da ništa nije nemoguće. Nikad ne reci nikad. Ali, trenutno sam igrač Fulama, srećan sam u Fulamu, a videćemo šta će se desiti u budućnosti, kazao je Mitrović, odgovarajući na navode da će preću u Everton.

Novinare je zanimalo i to da li se čuo sa bivšim trenerom, Slavišom Joknaovićem.

– On je trener starog kova, jako je pošten, dobar trener. Vidi se da ima jako puno iskustva i mislim da još mnogo toga imamo da naučimo od njega. Ekipa polako ekipa upija ono što traži od nje, mislim i nadam se da će sve ići bolje nego do sad.

Potom se osvrnuo i na nagradu koju je danas dobio.

– Ovo mi je jedna od najlepših, najdražih individualnih nagrada u karijeri. Lepo je da te cene tamo gde igraš, u zemljama, u klubovima u kojim igraš, ali nema ništa lepše kad znaš da te tvoji ljudi u tvojoj zemlji cene i poštuju, vide rad i trud koji ulažeš. Jedan lep trenutak u mojoj karijeri.

FOTO: STARSPORT

Popularni Mitar naglsio je da je u nacionalnom timu uvek davao sve od sebe.

– Imao sam sreću da igram sa jako kreativnim, dobrim igračima, pa je i meni je bilo lakše. Najbitnije je da reprezentacija igra dobro, da beležimo dobre rezultate i da napredujemo. Imamo jako bitne utakmice u sledećoj godini i mislim da to treba da bude najbitnije. Ako ekipa igra dobro, golovi će doći, a posle golova dolaze i nagrade.

A onda je prokomentarisao grupu u kojoj se nalazi Srbija u kvalifikacijama za Euro.

– Lepa grupa, izjednačena. Portugal je favorit, a ostale ekipe su u nekom istom rangu, sa svima može da se igra i sa svima će biti teško. Vidimo svoju šansu, znamo da imamo šansu. Daćemo svoj maksimum i nadam se da ćemo na kraju direktno da se plasiramo na Evropsko prvenstvo, kazao je Mitrović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter