2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DONETA ODLUKA: Zoran Bata Mirković je dobro razmislio, ovo je njegova odluka…

Objavljeno: 17.12.18 u 12:09

Sledi samo sastanak sa sportskim direktorom Ivicim Ilievim oko daljih planova kao i sastava tima za proleće.

Niko u Partizanu ne postavlja pitanje ostanka Zorana Mirkovića na klupi Partizana, a kako saznaje HotSport, posle impulsivnih izjava posle meča sa Mačvom od strane šefa stručnog štaba da bi trebalo da razmisli šta dalje, njegova „odluka“ je da nastavi misiju. Izgleda da su tome kumovali pojedinačni razgovori užeg rukovodstva koje na čelu sa sportskim direktorom Ivicom Ilievim nemaju dilemu da popularni Bata ima punu podršku.

Plan je da se zajedno nastavi u 2019. godini. Ostaje da Zoran Mirković i Ivica Iliev sednu za sto i naprave zajednički plan tokom pripremnog perioda, sastave listu pojačanja i odluče se za igrače koji mogu da napuste Humsku. Posla je mnogo tokom pauze, a obe ‘liste’ trebalo bi da budu poznate uskoro mada dolasci novajlija zavise i od budžeta. Prema planu ekipa bi trebalo da se okupi na prozivci 9. januara.

0
0

2 Komentara

  1. S obzirom na sadasnje stanje u srpskom fudbalu i sve sto determinise Partizanovo i danas i sutra u njemu,FKP mora da redefinise svoju strategiju rada i razvoja. Ocigledno je da ne moze na sadasnji nacin da se ni priblizno odupre silama koje ga guraju u propast radi sopstvene dominacije koju su nametnuli kroz okupaciju svih bitnijih institucija u srpskom fudbalu. Kad moze da uspe strategija kod nekih drugih, a ne bih je opisivao, mora da moze i u Partizanu. Zasto razvijati svoju skolu za srpski fudbal kad mozes da kupis slobodne agente i osvajas trofeje i igras u Evropi. Sve to dovesti na meru,izanalizirati resurse i krenuti kopirati protivnike. U najkracem, time ces okupiti kvalitetan prema kojem finansijske obaveze su ispred a ne iza svakodnevice. Jedan drugi klub je mislio kako da isfinansira plate skupljenih igraca, friagenata a ne o ugovorima i obavezama iz proslosti,posebno prema bankama..To je obaveza banaka prema njima samima,zar ne!? Lepo se zaduzis, pa onda kazes izvinite ali ne mozemo da vam vratimo,otpisite! Za to je odgovornost onih koji su dali kredite,sto se nisu osigurali.
    NA silnistvo odgovoriti silnistvom, istom strategijom! Nema druge,gospodo iz Partizana! U pamet se ,bez promene strategije necete osvojiti trofeja duze od PAO-a!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter