4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAKO JE HOTSPORT I NAJAVIO: Važan šraf odbrane Crvene zvezde produžio ugovor!

Objavljeno: 16.12.18 u 14:11

Lepa vest za sve navijače Crvene zvezde stiže pred poslednji meč ovog kluba u jesenjem delu prvenstva protiv Čukaričkog.

Milan Pavkov produžio je ugovor sa Crvenom zvezdom. HotSport je tada najavio da slede razgovori sa još nekolicinom igrača, a prvi je paraf stavio Filip Stojković. Sjajni desni bek i reprezentativac Crne Gore produžio je saradnju sa crveno-belima do 2023. godine. Popularni ‘Žule’ je na ‘Marakanu’ stigao pre godinu i po dana, a ove jeseni je u nekoliko mečeva nosio kapitensku traku.

Sad slede novi potpisi pre nego što igrači odu na odmor. Ugovore bi trebalo da produže Milan Borjan, Vujadin Savić, Nenad Krstičić i Branko Jovičić.

Crvena zvezda će od 9. januara moći da računa na tri nova fudbalera Nemanju Milunovića, Erika Jirku i Kenijca Ričarda Odadu.

Na tragu informacije: Mirko Marković

0
0

4 Komentara

  1. Treba Zvezda da čuva Stojkovića, koji je dao nemerljiv doprinos uspesima Zvezde u postizanju one katastrrofalne gol razlike u grupnoj fazi LŠ (5:17)! Samo se treba podsetiti njegovih „maestralnih“ partija u LŠ a posebno njegove dve utakmice protiv PSŽ, kada ni lasom nije mogao uhvatiti Nejmara i M’bapea! Iako je Erazmo Roterdamski napisao satirični esej „Pohvala ludosti“ još u 16. Veku, interesantno je da je još uvek on aktuelan!

    0
    0
    Odgovori
    • Mozes slobodno ds se pridruzis tamo u jednom klubu gdje igra Sasa Ilic cini mi se da su bas tvoje generacije mozda te prihvate..

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter