0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnik

MILANOVIĆ PRED BAČKU: Želimo da završimo ovu polusezonu kako treba

Objavljeno: 15.12.18 u 09:36

Poslednju utakmicu ovog dela prvenstva Radnik odigrava pred domaćom publikom u okviru 21.kola Super lige, kada dočekuje ekipu Bačke.

Utakmica je zakazana sa subotu od 13 sati, a želja domaćina da nastavi niz dobrih rezultata i u slavlju ode na zasluženu pauzu.

Pred ovo kolo održana je redovna konferencija za medije na kojoj se između ostalog čulo da klub može biti zadovoljan postignutim, no da predstoji još jedan u nizu neizvesnih mečeva. Milan Milanović, trener Radnika očekuje da ekipa prikaže nivo igre iz prethodnih nekoliko kola, igrači drže pažnju čitavu utakmicu i da sve to rezultira dobro na kraju. U konkurenciji za prvih jedanaest su svi igrači, osim Pejčića i Stevanovića koji ‘odrađuju kartone’.

– Svi su slobodni i raspoložni da igraju u subotu, da napadnemo Bačku na našem terenu i da završimo ovu polusezonu kako treba, kaže Milanović

Utakmica Radnik – Bačka igra se u subotu od 13 sati, a kako je ovo poslednje kolo pred zimsku pauzu ulaz na Gradski stadion je slobodan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter