0
Evropske lige

BELGRADE, SERBIA - DECEMBER 11: Neymar of Paris Saint-Germain celebrates after scoring a goal during the UEFA Champions League Group C match between Red Star Belgrade and Paris Saint-Germain at Rajko Mitic Stadium on December 11, 2018 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

ASTRONOMSKA CIFRA I NOVI REKORD: Gvardiola po svaku cenu želi Nejmara

Objavljeno: 15.12.18 u 10:58

Građani će učiniti sve kako bi Brazilca doveli u svoje redove.

Nakon što je prethodne nedelje kazao da bi voleo da igra u Premijer ligi, možda mu se ta želja i ostvari.

Mediji na ‘ostrvu’ objavili su vest da je uprava Mančester Sitija otpočela pregovore o kupovini napadač. Oni bi želeli da aktiviraju otkupnu klauzulu koju Nejmar ima u ugovoru, a koja iznosi 224 miliona evra. Želja očigledno postoji sa obe strane, a ova vest skrenula je pažnju sa utakmice koju Siti igra za vikend.

– Nikoga nećemo kupiti u januaru, kazao je Gvardiola, kada su ga novinari upitali o Nejmaru.

Ipak, realnije je da Nejmar dres ovog kluba zaduži na leto. Oni sada imaju veliki broj igrača, tako da bi morali da se odreknu nekoliko igrača, da bi ostali u granicama finansijskog fer-pleja. Ukoliko se posao završi, ovo bi bio drugi isrorijski transfer Brazilca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter