0
Evrokupovi

FOTO: YouTube/Printscreen

OTKRIVENO: Srbin ‘doživeo sudbinu’ Šaćirija, evo zbog čega nije bio u Zagrebu (VIDEO)

Objavljeno: 14.12.18 u 00:00

U poslednjem kolu grupne faze Lige Evrope u rezultatski beznačajnom meču Dinamo iz Zagreba i Anderleht su odigrali nerešeno 0:0.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i srpski fudbaler Ognjen Vranješ nije doputovao u Zagreb na utakmicu svog Anderlehta protiv Dinama u poslednjem meču grupne faze Lige Evrope.

Prema prvim informacijama nije u pitanju povreda, već klub iz Belgije nije želeo Vranješa da vodi u Zagreb zbog čestih ispada na nacionalnoj i verskoj osnovi.

Ognjen Vranješ je bio željno iščekivan u Zagrebu. Ni Hrvati mu ne opraštaju njegovu tetovažu na ruci Momčila Đujuća (srpskog četnika u Drugom svetskom ratu) i način na koji je u prošlosti izazivao zagrebačku publiku kada je pokazao dres Crvene zvezde nakon meča Dinama i Šerifa davne 2010. godine u Zagrebu u miks zoni Maksimira. Anderleht je bio veoma pametan da Vranješa ostavi kući. Stadion će biti pun, a Zagreb će sa svojim najjačim timom – piše jedan belgijski portal.

Podsetimo, Vranješ je sa tadašnjim klubom Šerifom izbacio Dinamo iz Lige šampiona nakon penala na Maksimiru. Tada je ispod dresa nosio majicu Delija, navijača Zvezde.

Takođe, pre nešto više od mesec dana Liverpul je odlučio da u Beograd ne povede Đerdana Šaćirija, jer je on na Svetskom prvenstvu u Rusiji politički provocirao navijače Srbije kada je postigao gol pokazivajući albanskog orla koji simbolizuje Veliku Albaniju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter