0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEOZBILJNO: UEFA ponovo odlaže izricanje kazni zbog PSŽ-a?!

Objavljeno: 14.12.18 u 17:06

Susret Lige šampiona između Pari Sen Žermena i Crvene zvezde na Parku prinčeva odigran je 3. oktobra, a više od dva meseca kasnije UEFA još uvek nije donela odluku o kaznama za ova dva kluba.

Kako se čini, neće to ni u činiti u ovoj godini.

Naime, kako prenose Frans futbol i Parisijen, Evropska kuća fudbala je blizu odluke da odluku pomeri na 10. januar, nakon što je disciplinski inspektor zatražio dodatni rok za proveru činjenica.

Šampion Srbije je pod istragom zbog nereda na tribinama i navodno neprikladnog skandiranja, dok je francuska ekipa na meti UEFA pre svega zbog bacanja petardi na policiju, potom upotrebe pirotehničkih sredstava tokom utakmice, a na teret im se stavljaju i napadi na navijače Zvezde na ulicama Pariza, zbog čega im preti i zaključavanje stadiona pred utakmicu osmine finala.

Podsećamo, Parižani su već kažnjeni sa 20.000 evra još 18. oktobra, a potom je sa 22. novembra izricanje kazni odloženo na decembar kako bi PSŽ pred punim tribinama dočekao Liverpul u meču 5. kola Lige šampiona, ali ni od toga neće biti ništa…

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter