0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MARKO MARIN: Ostajem!

Objavljeno: 14.12.18 u 10:14

Ako se za nekog može reći da je do sada isplatio svaki uloženi evro to je Marko Marin, momak koji je nivo ‘Vorld klas’ za ‘igricu’ zvanu srpski fudbal.

Pogodio je Zvezdan Terzić kada je posle plasmana u Ligu šampiona uložio sve svoje napore kako bi na stadion ‘Rajko Mitić’ doveo nekadašnjeg reprezentativca Nemačke Marka Marina. Vezista Crvene zvezde briljira, asistira i daje golove, bio je pokretačka mašina napada crveno-belih protiv velikana kakvi su PSŽ, Liverpul i Napoli. Za omalenog fudbalera ostaje žal zbog ubedljivog poraza na kraju od Parižana.

– Šteta da posle 2:1 izgubimo ovolikim rezultatom. Ušli smo u drugo poluvreme mnogo bolje i postigli gol, ali taj treći smo previše lako primili. Kada smo smanjili prednost, imali smo osećaj da možemo do izjednačenja. Oni su u tom momentu prestali da budu dominantni i sigurni u sebe. Ali posle trećeg gola, sve je bilo jasno. Ponavljamo se. Ušli smo u igru sa previše respekta. Nismo igrali fudbal od samog starta. Kod primanja lopte svi smo bili preplašeni, pa smo igrali sa puno dugih lopti. Tek kada smo počeli da gubimo sa 2:0 i shvatili da nemamo šta da izgubimo, počeli smo da igramo. To moramo u budućnosti, kada budemo opet budemo igrali evropske utakmice, da promenimo – istakao je Marko Marin za ‘Blic’.

Opravdanje za poraz ne smeju biti sudije, bar tako kaže nekadašnji reprezentativac Nemačke.

– Ne bi trebalo da se žalimo na sudiju. On možda nije bio najbolji, ali da svira neki faul Nejmaru to je normalno. To ima svuda. U Bundesligi, pa i nama u našoj ligi, jer nas više udaraju nego druge. Sudija je napravio nekoliko grešaka, ne samo kada je u pitanju Nejmar.

Marko Marin je poslao jasnu poruku navijačima Crvene zvezde kada je reč o njegovom statusu u budućnosti.

– Ostajem sigurno – kratko je rekao Marin.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter