0
Fudbal

FOTO: HOTSPORT

HUMANO: Banjica i Konjarnik igraju za bebe! (FOTO)

Objavljeno: 14.12.18 u 13:35

Futsal klubovi Banjica i Konjarnik odlučili su da odigraju humanitarni prijateljski meč, evo o čemu se radi.

Prvi deo sezone futsala u Srbiji je završen i sledi zimska pauza. Ipak, futsaleri Banjice i Konjarnika još ne žele na zasluženi odmor. Dva kluba dogovorila su se da 22. decembra odigraju prijateljski humanitarni meč u dvorani ‘Voždovac’ na Banjici. Ulaznica bi koštala 100 dinara.

Prihiod od zarade biće prosleđen porodilištima u Beogradu za ‘Narodni front’ i ‘GAK’. Želja učesnika je da se pomogne bebama u Srbiji.

– Futsal će te večeri biti u drugom planu, u prvom je da se publika odazove u što većem broju kako bismo pomogli beogradskim porodilištima. Želimo da se bebe u Srbiji rađaju u najlepšim mogućim usovima koji su već sada na najvišem nivou. Deca su budućnost Srbije, bez njih nema sportske budućnosti, ko zna možda se uz našu malu pomoć u porodilištima ‘GAK’ i ‘Narodni front’ jednog dana rode novi reprezentativci Srbije u futsalu – rekao je Sportski direktor KMF Banjica, Milan Grahovac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter