0
Evropske lige

OZVANIČENA VELIKA ‘KRAĐA’: Važan šraf Juventusove mašinerije u Interu! (VIDEO)

Objavljeno: 13.12.18 u 17:57

Nakon više nedelja priče, od danas je i zvanično – Đuzepe Marota je novi izvršni direktor za sport Fudbalskog kluba Inter!

Inter je doneo odluku, Marota potvrdio, pa će jedan od tvoraca Juventusove mašinerije koja je sedam puta uzastopno osvojila Skudeto to isto probati da učini i sa Interom. „Staru damu“ je napustio u oktobru ove godine, a sada je cilj da prekine post od sedam godina, pošto je Inter poslednji trofej osvojio 211. godine.

– Od danas sam deo velikog Intera. Ponosan sam jer ću obavljati ulogu izvršnog direktora za sport. Veliko poglavlje, velika odgovornost, ali nisam uplašen. Ovo je početak novog poglavlja, i moramo da ga obeležimo uspehom, istakao je Marota po postavljanju na to mesto.

Nekadašnji funkcioner Sampdorije, iz koje je stigao u Torino, imaće priliku da već ove zime Inter „pogura“ ka bar jednom trofeju, a taj put će mu verovatno biti lakši kroz evropsko takmičenje, pošto su „neroazuri“ ispali iz Lige šampiona nakon remija sa PSV-om i trećeg mesta u grupi B, iza Barselone i Totenhema. Tim sa stadiona „Đuzepe Meaca“ će tako na proleće igrati u Ligi Evrope. U domaćem šampionatu imaju 14 bodova zaostatka za vodećim Juventusom i zauzimaju treće mesto.

(Youtube/ Inter)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter