Pregovori traju sa još dva defanzivca, koji bi u narednom periodu trebalo da utanače uslove za produžetak ugovora i nastave putem Milana Pavkova.

Zavesa je spuštena na učešće Crvene zvezde u Evropi, a posle istorijskog nastupa u Ligi šampiona crveno-beli su krenuli u misiju čuvanja tima za 2019. godinu. Kako je HotSport najavio pre dva meseca počeli su pregovori sa trojicom igrača kojima ugovori ističu na leto.


Prvi je vernost produžio Milan Pavkov, a ponude su na stolu zamenika kapitena Vujadina Savića i desnog beka Filipa Stojkovića. Tandem defanzivaca trebalo bi da u narednom periodu završi posao.

– Predstoje da se utanače još neki detalji, a mislim da posle završetka prvog dela sezone slede završni razgovori sa rukovodstvom Zvezde – potvrđeno je za HotSport iz menadžerske agencije koja zastupa reprezentativca Crne Gore.

Klub želi da se obezbedi na vreme da moze da računa na tandem tokom drugog dela sezone u pohodu na duplu krunu, a zatim da usledi nova zajednička misija u evropskim kvalifikacijama. Posle toga, na leto bi mogao da usledi rastanak i neće se podizati rampa momcima da se ponovo presele u inostranatvo.

U planu Crvene zvezde je da pojedincima revidira ugovore, a za sada su na tom spisku: Milan Borjan, Branko Jovičić, Nenad Krstičić i Dušan Jovančić, kao i Milan Rodić ukoliko ne bude napustio klub u januaru.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.