1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

DA ČOVEK NE POVERUJE: Bivši srpski sudija otkrio fenomenalnu anegdotu o boravku Mbapea u Srbiji!

Objavljeno: 13.12.18 u 00:10

Anegdota koju će sigurno i mladi Francuz dugo pamtiti.

Priča je stara samo dve i po godine, tačnije, datira od marta 2016. godine, kada je Kilijan Mbape sa mladom reprezentacijom Francuske gostovao Srbiji u meču koji se odigrao u Kragujevcu.

Tada je na kvalifikacionom turniru Mbape najavio veliki talenat i predstavio se publici u lepom svetlu, golom i bravurama u duelu koji su ’galski petlovi’ dobili sa 1:0.

Međutim, događaj iz noći uoči te utakmice tek sada je otkriven javnosti, a učinio je to naš bivši internacionalni sudija Zdravko Jokić, a tada direktor tog turnira.

– Noć pred utakmicu, oko 23:30h, sam na parkingu zatekao jednog igrača Francuske i konobara iz hotela gde su odseli gosti. Momak blage naravi, fino vaspitan, ali preplašen i u šoku. Ni za živu glavu nije hteo da se vrati u svoju sobu, jer je u njoj, čim je ušao, čuo glasan cijuk i video miša – otkriva sjajnu anegdotu Zdravko Jokić u izjavi za ‘Novosti’.

Ispostavilo se da se radi upravo o Kilijanu Mbapeu, koji dugo nije mogao da dođe sebi i vrati se u sobu. Uzaludno je bilo smirivanje konobara koji se tu zatekao.

– On je sve vreme govorio preplašenom Mbapeu samo jednu reč na engleksom jeziku, želeći da ga smiri… ‘Ket, ket!’ Konobar je želeo u Mbapeovu sobu da pošalje mačku, što je ovoga dodatno unervozilo. Na kraju se negde oko ponoći francuski as, ipak, vratio u sobu i sutradan bio ubedljivo najbolji igrač na terenu u Kragujevcu – završava svoju anegdotu Zdravko Jokić.

Danas, Kilijan Mbape je najbolji mladi igrač na planeti, osvajač Mondijala sa Francuskom i jedna od prvih zvezda skupocenog Pari Sen Žermena.

Sinoć je drugi put gostovao u Srbiji i na stadionu ‘Rajko Mitić’ se nije uplašio ni 50.000 zvezdaša, već je briljirao, fantastično asistirao za prvi gol i sam postigao četvrti pogodak svog tima.

Za sada nije poznato da li je i uoči jučerašnjeg meča protiv Crvene zvezde imao bliski susret sa malom životinjom.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter