0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Nova provokacija ‘L’Ekipa’, otkriven ‘izvor’ Zvezdine koreografije, Partizan ‘preleteo’ Evropu

Objavljeno: 12.12.18 u 23:47

Kako su u jeku bile utakmice Lige šampiona, uglavnom su najčitanije vesti dana bile iz sveta fudbala.

Nakon jučerašnje utakmice između Crvene zvezde i Pari Sen Žermena sleže se prašina, ali je ‘L’Ekip’ nastavio sa ‘peckanjem’ na račun srpskog predstavnika.

Otkriveno je i odakle Delijama inspiracija za sjajnu koreografiju u tom meču, a ispostavilo se da je ‘izvor’ došao iz crtanog filma.

Zvezda iza sebe ima berićetnu jesen, u kojoj je zaradila preko 20.000.000 evra, a mogla bi i više odlaskom igrača. Takođe, ljubimac Delija je ozvaničio produžetak saradnje sa crveno-belima.

Zvezdaše su tokom dana mogle da raduju i izjave Marka Marina i Milana Borjana, a uveče su se ponosili rekordom Evrokupa koji su oborili njeni košarkaši u prvom poluvremenu meča protiv Breše.

Košarkaši Partizana su juče igrali svoj meč u Francuskoj, a tokom celog dana su putovali po Evropi pri povratku kući.

Pažnju su izazvali i Pep Gvardiola svojom rasističkom izjavom, kao i blamaža Real Madrida koji je ponižen na ‘Santjago Bernabeu’ porazom od CSKA iz Moskve rezultatom 3:0.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter