1
Domaći fudbal

UBEDLJIVA VEĆINA GLASOVA: Svetozar Mijailović dobio novi mandat na čelu Crvene zvezde!

Objavljeno: 12.12.18 u 20:40

Svetozar Mijailović dobio je podršku većine glasača na izborima za predsednika FK Crvena zvezda čime je počeo njegov drugi uzastopni mandat na čelu šampiona Srbije.

 Tokom trodnevnog glasanja 8, 9. i 10. decembra, elektronskim putem ili izlaskom na glasačko mesto, svoju volju su iskazala 964 člana kluba, a podršku aktuelnom predsedniku pružila su 943 glasača.

Podsetimo, Mijailović je na održanim izborima bio jedini kandidat, pa su se zvezdaši zapravo izjašnjavali o poverenju aktuelnom predsedniku, a zadovoljstvo pristalica srpskog šampiona radom aktuelnog rukovodstva najbolje se oslikava u podršci 97,8% glasača.

Takođe, pokazatelj zadovoljstva zvezdaša je i rekordna izlaznost koja svedoči o izuzetnoj podršci aktuelnom kursu crveno-belih.

– Za mene je reizbor čast, zahvalan sam zvezdašima za poverenju. Nadam se da ćemo sledeće godine osvojiti ‘duplu krunu’ i nastaviti da bijemo bitke u Evropi – izjavio je Mijailović novinarima na ‘zvezdanoj večeri’ u hotelu ‘Hajat’.

Mijailoviću je ovo treći mandat s obzirom na to da je na čelu kluba bio od 1987. do 1993. godine, a na istu funkciju se vratio 2014. godine.

Iz hotela ‘Hajat’ – Darko Noveski

0
0

1 Komentara

  1. Staljin,Tito,Mao,Sadam,Slobo,Vucic i Mijailovic, „jedini kandidati“ na „demokratskim “ izborima. E moji „Egipcani“.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter