2
Evrokupovi

Liverpool's manager Jurgen Klopp UEFA Champions Legaue football match between Crvena Zvezda and Liverpool in Belgrade, Serbia on November 6. 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

KLOP: Alisona bih platio duplo!

Objavljeno: 12.12.18 u 09:34

Liverpul je protiv Napolija slavio 1:0 i prošao u nokaut fau Lige šampiona, a velike zasluge idu na konto Alisona Bekera, golmana ovog kluba, koji je sjajnim odbranama „redse“ doveo do proleća u Evropi.

Ključna je bila ona iz zaustavnog vremena, kada je na neverovatan način zaustavio pokušaj Milika:

A trener Jirgen Klop je posle meča za Viasport rekao:

– Ovo je bila odbrana sezone. Ne znam kako je uspeo da odbrani. Hvala Bogu, pa ga imamo. Da sam znao koliko je dobar, platio bih ga duplo. Mislim da niko nije očekivao odbranu… Čist gol, zar ne? Imao je posla večeras, ali njegova smirenost govori dovoljno. Ipak, potrebni su mu i ostali igrači, kako ne bi morao da ima 100 takvih odbrana po utakmici, istakao je Klop.

Liverpul se ovom pobedom pridružio Pari Sen Žermenu u nokaut fazi Lige šampiona, dok će Napoli igrati Ligu Evrope. Crvena zvezda je takmičenje završila kao četvrtoplasirana.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter