0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘EURO SKAKAVAC’: Da, vratio bih se u Bundesligu!

Objavljeno: 11.12.18 u 12:25

Nemački mediji uveliko prenose manji intervju sa Markom Marinom u kom je on govorio o svojoj budućnosti.

Ako se pogleda tekst nemačke agencije ‘SID’ koji je preneo nemački ‘Eurosport’ može se videti da kreativnog vezistu Crvene zvezde Marka Marina u domovini vide kao nekadašnjeg ‘Mesija’, a danas ‘evropskog skakavca’. Razlog tome je to što je 29-godišnji igrač u svojoj karijeri obišao mnogo zemalja na Starom kontinentu, a danas igra u Srbiji. Ipak, posle dobrih partija u dresu Crvene zvezde, pre svega u Ligi šampiona, Nemce zanima hoće li se Marko Marin vratiti u Bundesligu.

– Ako se nešto interesantno pojavi, ako procenim da jedan-drugome odgovaramo, onda naravno, zašto da ne? Bundesliga je atraktivna liga, pratim je i dalje. Ali ne mogu da kažem da mi je to apsolutni cilj – odgovorio je Marin.

Kada je reč o igrama u crveno-belom dresu posebno je ponosan otac Marka, inače veliki zvezdaš.

– Za njega je ovo vrhunac, posebno zato što sam član generacije koja je izborila premijerno učešće Zvzede u Ligi šampiona.

Bilo kako bilo, Marko Marin je zadovoljan dosadašnjim tokom karijere, kako kaže bila su dva promašaja.

– Ne mogu to da kažem kad sam sa ovih 29 godina svašta iskusio. Bilo je mnogo promena, igrao sam u mnogim ligama, uglavnom za vrhunske klubove i mislim da sam, osim u Fiorentini i Anderlehtu, sve skupa bio uspešan, pa ne ne vidim to kao grešku – zaključio je Nemac.

ZAPRATITE NAJBOLJU SPORTSKU INSTAGRAM STRANICU – HOTSPORT! HVALA VAM NA POVERENJU

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter