0
Evrokupovi

ALEGRI KONAČNO PRIZNAO: Da, Juventus jeste jedan od favorita za osvajanje LŠ

Objavljeno: 11.12.18 u 20:20

Dolaskom Kristijana Ronalda mnogi su u sam vrh favorita za osvajanje ‘ušatog pehara’ uvrstili Juventus, ali je Masimilijano Alegri dugo oklevao da to i prizna.

Trener Juventusa dugo je izbegavao da prizna da je njegov tim izuzetno visoko kotiran na listi favorita u najelitnijem evropskom takmičenju, ali je u Švajcarskoj ipak popustio.

Uoči gostovanja Jang Bojsu u Bernu, Alegri je ‘popustio pod pritiskom’ i priznao da Juventus jeste ipak među favoritima, ali da mu je veoma važno prvo mesto u grupi H.

– Juventus je među favoritima, ali je važno izbeći timove koji će završiti kao prvi u grupi… Tu su Barselona, Mančester siti, Real Madrid, možda Pari Sen Žermen… Biće manje teško ako budemo prvi – rekao je Alegri.

Juventus je trenutno prvi na tabeli, sa dva boda više od Mančester junajteda. Oba tima su obezbedila plasman u nokaut fazu kolo pre kraja, a u poslednjoj rundi Torinezi gostuju Jang Bojsu, a ‘crveni đavoli’ idu na noge Valensiji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter