4
Domaći fudbal

FOTO: Fifa.com

PARTIZANOVA VELIKA ŽELJA: Bio je na meti Zvezde, a sada bi svetski šampion sa Novog Zelanda mogao u Humsku!

Objavljeno: 09.12.18 u 14:30

Partizan želi da defanzivnu liniju pojača dovođenjem ‘zlatnog orlića’ sa Novog Zelanda.

Nakon osvajanja planete 2015. godine, članovi omladinske selekcije Srbije su se razbežali po Evropi. Neki su uspeli da dosegnu velike visine, poput Sergeja Milinković-Savića, dok mnogi i dalje stagniraju, boreći se za minutažu.

Partizan je već nekoliko njih dovodio u svoje redove, poput Nemanje Antonova ili aktuelnog Saše Zdjelara, a na pomolu je povratak u srpski fudbal još jednog standardnog člana te generacije koju je predvodio Veljko Paunović.

U pitanju je Milan Gajić, desni bek Bordoa, koji je već nekoliko puta bio na meti Crvene zvezde, a sada bi mogao da krene put Humske, piše ‘Telegraf’.

Interesovanje Partizanovog sportskog sektora postoji, jer je u planu velika rekonstrukcije poslednje linije tima, a Gajić bi sigurno bio njen veoma značajan deo.

FOTO: STARSPORT

Međutim, postoji problem, a to su svakako finansije. Gajić nije u planovima trenera, ali ima ugovor na još godinu i po dana, sa prilično visokom platom za ovdašnje uslove.

Ipak, olakšavajuća okolost mogla bi da bude to što i Bordo planira velike promene u svojim redovima, te bi mogli ‘ispod cene’ da puste Gajića u Humsku.

Kontakt je uspostavljen, kako se navodi, još pre 15 dana i dve opcije su moguće: da Gajić najpre stigne kao pozajmljen igrač uz otkupnu klauzulu, a u tom slučaju bi dva kluba delila platu igrača, a druga je da Gajić nekako dobije raskid ugovora u Bordou i dođe u Partizan sa znatnom manjom platom od trenutne.

Još dosta kockica je potrebno da se poklopi, ali želja crno-belih je prisutna u značajnoj meri.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

4 Komentara

  1. Partizan bi mu bio pun pogodak, zvezda pun promasaj, jel igra u JSL teta namestaljke a po evropi pije samare, ono sa liverpulom nije njima gorelo pod nogama, inace bi ih Klop Klopnuo usred BG-a.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter