0
Fudbal

‘GROM IZ VEDRA NEBA’: Hrvatska ostaje bez selektora?

Objavljeno: 09.12.18 u 13:15

Fudbalska reprezentacija Hrvatske osvojila je ovog leta srebro na Svetskom prvenstvu, a velike zasluge za uspeh ‘kockastih’ imao je Zlatko Dalić.

Selektor koji je ‘komšije’ preuzeo u nezgodnom trenutku kada su se oni borili za baraž u kvlafikacijama za Mundijal. Kasnije je ‘kockaste’ odveo na Svetsko prvenstvo i tamo se protiv Francuske borio za ‘boginju’. Neočekivano se sada spekuliše o odlasku Zlatka Dalića sa kormila reprezentacije.

– Ovih dana došla je još jedna ponuda, friška, aktuelna i bogatija nego ona iz Kine o kojoj se pisalo – istakao je Dalić, kom su Kinezi u oktobru navodno nudili 30 miliona evra za tri sezone.

Selektor Hrvatske je u razgovoru za ‘Sportske novosti’ dodao da to nije jedina ponuda za njega.

– Stalno me neko zove i ponekad se zapitam imam li pravo da budem takav prema svojoj porodici, da odbijam sve te ugovore koje mi nude, jer fudbal je prolazan, danas jesi, sutra nisi. Ko zna hoće li ubuduće biti takvih prilika. Kazao sam sam sebi: ‘Biće još boljih’. I nadam se da hoće, ali nekad se baš zapitam imam li pravo da budem neodgovoran prema sebi i porodici pa da sve to odbacim – zaključio je Dalić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter