0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

POBEDA PRED PAUZU: Grof ‘dovezao’ Samaru u mirnu luku

Objavljeno: 08.12.18 u 12:40

Protiv bivšeg kluba izvojevana važna tri boda sa igraćem manje od 44. minuta, a sad sledi angažovanje pojačanja u trci za opstanak od marta.

Popularni Grof je uspeo da ‘doveze’ klub iz Samare, gde se proizvode čuveni automobili ‘Lada’, do mirne luke i iznad crte u borbi za opstanak nadmudrivši kolegu Valerija Karpina – 1:0.

Rušio je sa Arsenalom iz Tule redom u Rusiji, a posle preuzimanja Krila Sovjetov pre dva meseca Miodrag Božović je ostvario nekoliko bitnih pobeda i današnji trijumf nad njegovim bivšim klubom Rostovom (osvojili su zajedno Kup Rusije) je kruna prvog dela sezone.

Uspeh je znatno važan i zbog činjenice da je domaćin igrao sa igračem manje od 44. minuta, ali je u finišu i gostujući fudbaler morao ranije na tuširanje i pred sam kraj utakmice je još jedan iz redova Rostova isključen, što je olakšalo da se sačuva minimalac.

Gol odluke postigao je Anton iz jedanesterca u 11. minutu. Čitav meč odigaro je bivši prvotimac Crvene zvezde Srđan Mijailović, dok Vanja Vučićević nije bio u kombinaciji.

Sada sledi raspust do početka marta i jurenje pojačanja za overu opstanka u Premijer ligi Rusije, a uigravanje tima Božovića sledi od januara u Antaliji, kada će jedan od rivala biti i Partizan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter