1
Domaći fudbal

FOTO: PRINTSCREEN

TUHEL U STRAHU PRED DOLAZAK U BEOGRAD: Sa Zvezdom nema šale, za nas je to najvažniji meč

Objavljeno: 07.12.18 u 09:36

Pred dolazak u Beograd, ekipa Tomasa Tuhela upisala je dva remija, ali je i dalje bez poraza u domaćem šampionatu.

Ipak, postoje stvari koje brinu neačkog stručnjaka, pre svega forma, ali i povreda prve zvezde tima Nejmara.

Parižani su remizirali sa Bordoom i Strazburom, ali su ipak pre toga usepli na ‘Parku prinčeva’ da upišu trijumf protiv Liverpula.

– Vezali smo dva remija i moramo da popravimo igru jer nas čeka bitna utakmica u Ligi šampiona. Gostujemo Crvenoj zvezdi u poslednjem kolu i veliki je ulog u tom meču jer nismo obezbedili prolaz u osminu finala, počeo je Tuhel.

Osvnruo se on potom na pobedu protiv Redsa.

– Uvek tokom sezone imate teške momente, ali je dobro što nismo izgubili. Ne mogu da očekujem od mojih igrača da se za Strazbur spreme kao za Liverpul, pre svega na mentalnom planu. Strazbur se odlično branio, ali mi smo igrali loše na toj utakmici i sada moramo da nađemo način da se spremimo za ono što sledi.

Dobra vest za Tuhela je to što će moći da računa na Nejmara, a mnogi su upravo trenera videli kao krivca zbog povrede prve zvezde tima.

– Nejmar radi po programu po kojem je radio i kada je nedavno doživeo istu povredu nastupajući za reprezentaciju Brazila. Posle nekoliko dana individualnih treninga, priključiće se ekipi u petak ili subotu i biće spreman za naredni meč, poručio je Tuhel.

FOTO: STARSPORT

Vezni igrača PSŽ-a, Marko Verati, smatra da je razlog nešto lošijih rezultata zgusnut raspored i umor.

– Igramo veliki broj utakmica za kratko vreme i vrlo je naporno kada ste na terenu svaka tri dana. Ne sumnjam da će nas trener dobro spremiti za duel sa Crvenom zvezdom, koji je veoma važan za nas, kazao je Italijan.

Igrači Pari Sen Žermena imaće slobodan vikend, jer je njihov meč protiv Monpeljea odložen zbog protesta ‘žutih prsluka’, dok će crveno-beli igrati protiv Napretka. Utakmica između Crvene zvezde i PSŽ-a na programu je u utorak od 21 čas.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter