0
Domaći fudbal

FOTO: FSS

GORUĆE TEME: Evo šta je Kokeza rekao u Banjaluci o smeni Krstajića i zašto je VAR za nas tako daleko…

Objavljeno: 07.12.18 u 21:20

Predsednik FS Srbije Slaviša Kokeza bio je gost Borca iz Banjaluke na crveno-plavoaj večeri, a to je bila prilika da razgovara sa ‘sedmom silom’.

Govorio je prvi čovek srpskog fudbala o Borcu iz Banjaluke, ali su dva centralna pitanja bila vezana za smenu selektora Mladena Krstajića i uvuđenje VAR sistema u Superligu Srbije. O smeni kormilara ‘orlova’ je bio kratak, ali pomalo i neodređen.

– Mediji pišu svašta, bolje rečeno ono što misle da treba. To je u opisu njihovog posla. Ja ne znam da li sam ikada govorio na tu temu – rekao je Kokeza, a na pitanje novinara da su hteli da čuju njegov odgovor, usledilo je:

– Odgovorio sam!

Drugo pitanje bilo je vezano za uvođenje VAR sistema, pošto je UEFA uvela ovaj sistem u Ligu šampiona i Ligu Evrope.

– Razgovarali smo na temu VAR sa ljudima iz UEFA i FIFA. Sačekaćemo još najmanje godinu dana, jer je sama video tehnologija jako skupa i za klubove i za FSS, ali verujem da ćemo zajedno raditi na tome i ukoliko to zaživi u UEFA i FIFA takmičenjima, u tom pravcu će raditi i FSS – istakao je Slaviša Kokeza.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter