0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

DANI ODLUKE: Vlahović stigao na korak do prve postve, a onda Serija B

Objavljeno: 07.12.18 u 13:57

Kako sada stvari stoje, napadač bi mogao da promeni sredinu u januaru.

Nedovoljno prostora za igru glavni su razlog zbog kog se nekadašnji biser Partizanove škole nalazi na izlaznim vratima.

Naime, njegova Fiorentina već se duže vreme nalazi u krizi, trener Stefan Paoli nema rešenje za to što njegovi igrači nisu slavili od septembra, a u gostima oni od starta šampionata ne znaju za trijumf. Zbog svega ovoga on želi da promeša karte, a to bi moglo da znači da će se od prvog minuta u nedelju protiv Sasuola u gostima na terenu naći i Dušan Vlahović.

Srpski internacionalac je do sada tri puta ulazi sa klupe na mečevima u šampionatu Italije, a ukupno je sakupio 13 minuta na terenu. Takođe, prema pisanju italijanska štampe Tero, Pjaca, Žerson i Miralas su razočarali trenera Polija, pa je sve spalo na Kjezu i Simeonea. Kako on preferira igru sa tri napadača ne bi bilo čudno da se njima pridruži Vlahović.

Pored svega ovoga, kada je u pitanju drugi deo sezone, realnije je očekivati da se Vlahović preseli na šestomesečnu pozajmicu. Kao opcija za tako nešto pominje se klub Ćitadela iz Serije B.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter