0
Evroliga

SPORT NA TV: Evroliga je u prvom planu – Kari napada Džileta

Objavljeno: 06.12.18 u 08:50

Kada su u pitanju prenosi sportkog sadražaja današnji dan nije preterano bogat.

U centru pažnje u dueli 11. kola košarkaške Evrolige:

Ljubiteljima igre pod obručima na ovim prostorima najtanimljiviji je dule iz podgoričke ‘Morače’, gde domaća Budućnost dočekuje Barselonu. Ovo će biit i svojevrsni okršaj srpskih trenra Aleksandra Džikića i Svetislava Pešića, utakmica počinje u 19 časova, a prenos je na prvom kanalu Sport kluba.

Pored ove pomenuta televizija će na istom kanalu prenositi i meč između Armanija i Gran Kanarije od 21 čas, dok na drugom kanalu od 20.30 možete pratiti utakmicu Bajern – Himki. Na trećem kanalu ove televizije od 19 sati je prenos meča između Žalgirisa i Olimpijakosa, a na petom od 19 duel Darušafake i Makabija.

Televizija Sport klub na prvom kanalu od 16.15 prenosiće meč španskog kpa između Reala iz Madrida i Melile, a od 20.45 duel Betisa i Rasinga. Pored toga i ova televizija pripremila je prenos košarkaške utakmice i to druge ABA lige između Zrinjskog i Splita, koja počinje u 20 časova, a prenos je na trećem kanalu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter