1
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

‘OTVORENA’ JE TRANSFER PIJACA: Nikolić pojačava koloniju u Tel Avivu, Rosić prešao u Nasional

Objavljeno: 06.12.18 u 17:54

I pored toga što zvanično prelazni rok nije počeo, mnogi klubovi krenuli su u realizaciju zimskih poslova.

1. januar naredne godine je datum kada će se transfer pijaca zvanično otvoriti, ali već sada neki poslovi su dogovoreni.

Srpski interancionalac, koji igra na poziciji ofanzivnog veznog, Uroš Nikolić novi je igrač Makabija iz Tel Aviva, kluba na čijoj klupi sedi Vladimir Ivić. Nikolić će pojačati srpsku koloniju u ovom klubu, jer je pored Ivića tu i golman Predrag Rajković. Vezista je prve fudbalske korake napravio u Humskoj, ali nije dobio šansu u tom klubu pa je priliku za sebe tražio u Mađarskoj, gde ja nastpao za Videoton i Puskaš, potom Jagodini, a poslednje dve sezone u Dinamu iz Minska. On je kao slobodan igrač potpisao trogodišnji ugovor vredan 350 hiljada evra po sezoni sa najtrofejnijim izraelskim klubom.

FOTO: STARSPORT

Takođe, još jedan srpski interancionalac i bivši igrač Vojvodine pronašao je novi klub. Lazar Rosić postao je član portugalskog Nasionala, a on na Madeiru stiže kao pozajmljeni igrač Brage, u kojoj nije mogao da se izbori za minute.

0
0

1 Komentara

  1. Rosic je igrao manje-vise standardno u dresu Brage. Medjutim, zbog problema sa povredama, izgubio je mesto u ekipi…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter